Середа, 24.04.2024, 03:47
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 31
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Львівська Аграрна Палата
Головна » 2011 » Вересень » 15 » Саміт з тваринництва: французькі породи ВРХ для прибуткової ферми
12:23
Саміт з тваринництва: французькі породи ВРХ для прибуткової ферми

 У жовтні цього року у французькому місті Клермон-Ферран відбудеться головний європейський форум професіоналів у сфері м'ясного й молочного скотарства, вівчарства та конярства. Уже вкотре на одній арені САМІТУ З ТВАРИННИЦТВА зберуться професійні тваринники із 60 країн світу, аби оцінити кращу племінну худобу французької генетики.

 У жовтні цього року у французькому місті Клермон-Ферран відбудеться головний європейський форум професіоналів у сфері м'ясного й молочного скотарства, вівчарства та конярства. Уже вкотре на одній арені САМІТУ З ТВАРИННИЦТВА зберуться професійні тваринники із 60 країн світу, аби оцінити кращу племінну худобу французької генетики.

На форумі фермери побачать усе, чого душа бажає. Павільйони саміту будуть заповнені обладнанням для тваринницьких господарств та всім, що зробить ферму прибутковою. Ключови ми експозиціями САМІТУ З ТВАРИН НИЦТВА стануть 1900 одиниць про дук тив них тварин, які продемонструють свій генетичний потенціал. 
І вражаюча кульмінація виставки - конкурс 1200 голів ВРХ, 400 овець, 300 коней. Життя вируватиме! Адже саме тут відбудеться престижний національний конкурс шаролезької м'ясної породи ВРХ, конкурс ВРХ молочних і молочних порід (голштинська, монтбеліардська, бура) та конкурс овець. Відві дувачі ознайомляться із 22 м'ясними й молочними породами ВРХ, 25 породами овець та 16 породами коней. Це коротко про ключові моменти головного євро пейського форуму тваринників усього світу. 

Різноманіття експонентів
Професійні селекціонери Франції покажуть усі свої здобутки. Близько 76 тис. учасників приїдуть до Клермон-Феррана, щоб оцінити скарби французь кої генетики та селекції: відомі всьому світові м'ясні й молочні породи ВРХ. Крім худоби, спеціалісти всіх секторів тваринництва представлять на виставці й такі експозиції: обладнання для годівлі, комбікорми, премікси, засоби та обладнання для гігієни і здоров'я тварин, обладнання для доїння й зберігання молока, обладнання для утри ма н ня тварин, проекти для будів­ництва й облаштування ферм, забійні цехи, обладнання для переробки молока та м'яса, сільськогосподарську техніку. Не обмине своєю увагою форум і альтер нативні джерела енергії та енергоощадні технології, які буде представлено на окремій експозиції. 

Як можна 
відвідати САМІТ?
Щоб стати учасником саміту, потрібно лише бажання -  бажання  зробити свою ферму рентабельною. Всі інші обов'язки візьме на себе компанія "БЕТЕН Інтер нась йо наль", яка і є офіційним представником САМІТУ З ТВАРИН НИ Ц Т ВА в Україні. 
Зокрема, українським учасникам пропонують два варіанти відвідання заходу.
n Перший: тижнева подорож до Франції (з 3 до 10 жовтня). 
Учасники відвідають САМІТ З ТВА РИН НИЦТВА, м'ясні ферми, селекцій ний центр та національний оптовий ринок "Ренжіс" з його м'ясними павільйонами. Під час подорожі відбудуться ділові зустрічі з представниками французьких тваринницьких асоціацій та кооперативів.
n Другий: короткострокова поїздка (з 5 до 9 жовтня). 
Учасники відвідають саміт та тваринницькі ферми, запропоновані організаторами виставки. 
Крім того, для іноземних відвідувачів на самому саміті буде організовано Міжнародний клуб, який допоможе вирішити всі питання щодо проведення виставки, а також скориста тися послугами гідів-перекладачів. 
Отже, всі передумови для відвідування САМІТУ З ТВАРИН НИЦТВА є! Тож готуйте ваші валізи, й ласкаво просимо до Франції!

Переглядів: 883 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Хостинг від uCozCopyright MyCorp © 2024