П`ятниця, 19.04.2024, 05:08
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 31
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Львівська Аграрна Палата
Головна » 2014 » Вересень » 16 » Налагодження співпраці з дорадниками Польщі
12:29
Налагодження співпраці з дорадниками Польщі

Розвиток міжнародного співробітництва  університету визначає пріоритети та напрями науково-технологічної інтеграції аграрної науки України в європейський науково-технологічний простір. З метою поглиблення співпраці між науковцями України та Польщі голова Львівської аграрної палати Павло Музика, творчий колектив Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького на чолі з Олесею Дутко, директор Львівського регіонального відділення Аграрної біржі Ганна Кущак, заступник голови Львівської аграрної палати Олег Бейзик  відвідали на початку вересня 2014 року Опольське воєводства Польщі, зокрема дорадчу службу (Izbа Rolniczа w Opolu) та Чехію.

В м. Ниса (Nysa) відбулася міжнародна практична конференція присвячена 10 річчю створення Регіональної торгово-промислової палати Опольського воєводства (Nyskiej Regionalnej Izby Gospodarchej).

В ході конференції делегацією Львівської аграрної палати обговорено можливості щодо налагодження співпраці з виробниками аграрної продукції воєводства з маршалком Опольского воєводства. Крім того в рамках проведеної конференції відбувся ярмарок досягнень агротехнічного прогресу Крім того обговорено можливості для двосторонньої співпраці  при організації наукових конференцій і семінарів. 

Президент Дорадчої служби Опольського воєводства Гербет Чайя також запросив делегацію Львівської аграрної палати для участі в “XI Регіональній виставці вирощування тварин  2014”, яка відбуватиметься 27-28 вересня цього року в Опольському воєводстві.

06 вересня делегація Львівської аграрної палати ознайомилась з практикою діяльності сільськогосподарського кооперативу в гірській місцевості Чехії. Було вивчено досвід і практику ведення господарської діяльності та розвитку сільських територій, що особливо актуально для України. 

Крім того відбулася плідна зустріч з кооператорами Mikroregionu Jesenicko  Чехії з метою ознайомлення з досвідом розвитку сільського зеленого туризму і створенням агротуристичних маршрутів.    

07 вересня художній колектив бандуристів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького прийняв участь у концерті на честь свята обжинків в повіті Пачков (Paczkov) Опольського воєводства і успішно представив творчу програму.

Переглядів: 643 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Хостинг від uCozCopyright MyCorp © 2024